Nu 24% korting én tijdelijk gratis bezorging op álles met de code Lente24!

  • Handgemaakt
  • Tijdelijk gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Vlekt niet
  • Leuk cadeau idee
  • Handgemaakt
  • Tijdelijk gratis verzending
  • 30 dagen retour
  • Vlekt niet
  • Leuk cadeau idee

Totaalpakket diverse varianten

Bespaar en kies voor een totaalpakket; van peuter- tot voor de hele familie!

Totaalpakket voor bellenblaas, bestaande uit een buisje MegaBellen poeder met uniek recept voor 10 liter zeepsop waarmee je de grootste professionele zeepbellen maakt én een enkelvoudige katoenen holgevlochten touwlus in een kleur naar keuze inclusief bevestigingsmateriaal (haken, ogen, lijm en instructie) van € 18,95 voor slechts € 11,95! Dat betekent uren speelplezier voor het kind en uren vrije tijd voor de volwassenen. Tenzij je graag meedoet natuurlijk!

Liever een andere vorm touwlus dan de enkelvoudige? Geen probleem! Geef dan even in het veld opmerking in het bestelproces aan dat je liever een drievoudige of viervoudige lus ontvangt.

We kregen zoveel vraag naar een kleinere versie touwlus met stokken voor bellenblaas, dat we nu speciaaal voor peuters vanaf 3 jaar een totaalpakket hebben ontwikkeld zodat ook zij zelf zeepbellen mee kunnen maken. Het pakket dat de ouders of verzorgers mogen voorbereiden, bestaat uit een buisje uniek MegaBellen poeder met recept voor 10 liter zeepsop waarmee je de grootste professionele zeepbellen maakt. Ons sop vlekt niet! Daarnaast ontvang je een enkelvoudige touwlus in een kleur naar keuze, met daarbij geprepareerde bamboestokken met oogjes waaraan de touwlus met daaraan clipjes eenvoudig vastgeklikt kan worden. Dat betekent uren speelplezier voor peuters. Je hebt er even geen kind meer aan en kunt even heerlijk genieten van je vrije tijd. Dit pakket kost slechts € 11,95. Exclusief Megabellen poeder met recept betaal je € 7,95.

Dit familiepakket bestaat uit twee buisjes uniek MegaBellen poeder met recept voor 20 liter zeepsop waarmee je de grootste professionele zeepbellen maakt. Daarnaast ontvang je drie verschillende touwlussen zowel in vorm als in kleur, inclusief haakjes, oogjes voor aan de bamboestokken, lijm, het unieke recept en instructie. Dat betekent uren speelplezier voor kinderen en voor volwassenen die mee willen doen! Laat je de kinderen liever alleen hun gang gaan? Geniet dan van de mogelijkheid om even een paar uur ongestoord iets voor jezelf te doen!

Bestel eventueel direct tegen gereduceerd tarief een extra totaalpakket voor peuters mee. Wil je de touwlus bij het peuterpakket in een andere kleur dan geel ontvangen? Geef dan in het veld opmerking in het bestelproces de gewenste kleur aan: geel, groen, blauw of roze.